Sommigen mailen mij en spreken mij aan met “Dag Anna” terwijl mijn naam Helena is. Het is inderdaad verwarrend en Anna zou mijn naam kunnen zijn, maar dat is het niet. Het heeft ook niets met kunst te maken. “Art’” is afkomstig van de naam van onze oudste zoon die Arthur heet en “Anna” van onze dochter die de Italiaanse naam Anna-Maria gekregen heeft. Art’Anna is geboren voor de geboorte van ons derde en vierde kindje, maar zij zullen in de toekomst misschien nog een plaats in het bedrijf krijgen. 

HET PRILLE BEGIN

Het Verhaal Van Art'Anna

Als gepassioneerd weddingplanner en vertaler met een romantische ziel hou ik ervan om speciale momenten op magische plaatsen te vieren en een authentieke ervaring voor mijn koppels te creëren. Dankzij mijn creativiteit en mijn liefde voor detail slaag ik erin om jullie dromen in een onvergetelijke en ongelooflijke realiteit te vertalen. Ik organiseer met veel plezier unieke huwelijksweekends op jullie maat waarbij jullie en jullie gasten kunnen lachen, ontspannen en genieten. 

Door mijn eindeloze liefde voor Italië en Frankrijk heb ik de taal en de geschiedenis van beide landen aan de hogeschool ge- en bestudeerd. Ik ben er als vertaler afgestudeerd en heb er ook mijn echtgenoot en boezemvriend leren kennen. Onze zin voor avontuur en onze liefde voor reizen waren voor ons dé reden om een onvergetelijk huwelijksweekend in het Italiaanse Siena te organiseren, van waaruit we onze eigen liefdesreis gestart zijn. Drie drukke kinderen later voelde ik mij klaar om mijn doelen na te jagen en te doen waar ik het meest van hou. 

Mijn passie voor het organiseren van feesten en events is mijn job geworden en ik zou dit voor niets anders willen ruilen. De grootste voldoening krijg ik wanneer ik het resultaat van een intense samenwerking met een team van gelijkgestemde en kwalitatieve leveranciers zie, wanneer ik de gasten zie lachen en wanneer ik beoordelingen van tevreden koppels ontvang. Mijn doel is om jullie dromen te realiseren en om jullie te helpen bij de start van jullie unieke verhaal samen.

Begin 2019 werd mijn harde werk en het harde werk van het Art’Anna team beloond met de award voor Best Destination Wedding Planner in België. Die avond kreeg ik een tweede award, namelijk die van Publiekslieveling 2019, een award die door de collega’s in de huwelijkssector uitgereikt werd en die voor mij enorm veel betekent. Dit event was het begin van een jaar vol avonturen en hindernissen. Een jaar waarin ik niet enkel op professioneel vlak maar ook op persoonlijk vlak gegroeid ben, letterlijk en figuurlijk. De drie kinderen zijn er vier geworden, maar de doelstellingen zijn er nog altijd en de liefde voor wat ik doe, is niet verdwenen.  
 
Als jullie meer willen weten over mijn liefde voor Italië en Frankrijk, volg me dan op social media of contacteer mij. Ik hoop oprecht dat ik jullie mag inspireren en dat ik jullie kan vergezellen op jullie spannende reis naar jullie droomhuwelijk. 

You are about to embark on a glorious journey with the love of your life. Your every wish is to surprise your loved one on a place that has a special meaning for you or at a dazzling location in Belgium, France or Italy with the sole purpose to get that one answer, that one all-meaning word: YES. 

In close collaboration with you, I plan the proposal as unobtrusive as possible; I ensure that you, but also your future partner, can enjoy this ultimate moment intensely and that every minute will be recorded for you to relive everything in years to come. Say yes to new adventures!

founder | ceo

Helena

events@artanna.be

contacteer mij

MAAR EERSTE ENKELE LEUKE WEETJES!

Laat De Magische Reis Starten!

1

Mijn droombestemming is Zuid-Afrika maar eigenlijk sta ik open voor heel veel bestemmingen zolang er maar cultuur en natuur is. (zonder insecten en krioelende beestjes aub). 

Mijn droombestemming

2

Ik zou heel graag op de top van een heuvel wonen met prachtige vergezichten waar ik zou relaxen en genieten van de geluiden van de natuur. Maar ik zou het comfort en de drukte van de stad missen. Misschien zal je mij ooit, wanneer ik oud en versleten ben op die top vinden…

Ik besta uit veel tegenstellingen

3

. . . maar ook van de Belgische keuken en ik proef graag van nieuwe gerechten. Ik hou absoluut niet van witte bonen, en geef me geen eieren met papsaus want dan zal ik stilletjes verdwijnen. 

Ik hou enorm van de Italiaanse keuken

4

Mijn leven is in verschillende opzichten een reis geweest. Het heeft me naar talrijke bestemmingen gebracht, maar het heeft me ook de positieve en negatieve kant van het leven laten zien. Deze reis heeft me geleerd dat ik van het leven en van mijn gezin moet genieten en dat ieder moment dierbaar is. 

Life is a journey! Enjoy that journey!

5

Blijkbaar antwoord ik altijd op een grappige manier op hun vragen…Ik weet echt niet waarom zij dezelfde mening hebben…of misschien wel. 

Mijn assistenten zeggen dat ik een speciale soort humor heb

6

. . . tot in mijn echtgenoot in 2002 in Antwerpen leerde kennen. Beiden bevonden we ons op anderhalf uur van onze woonplaats. Beiden woonden we op slechts een kwartier van elkaar. De rest is geschiedenis.  

Ik zou nooit trouwen en zeker nooit met een Belg

assistant

michelle claeys

info@artanna.be

Het verhaal hoe Michelle en ik elkaar hebben leren kennen, zal ik jou besparen, maar vanaf het eerste moment dat ze enkele jaren geleden als assistent bij Art’Anna kwam werken, begreep ze mijn visie en wist ze wat ik wilde en hoe ik het wilde. Ze begrijpt mij en mijn gekke doelen en helpt mij voortdurend om deze te bereiken. 

Michelle is niet alleen een heel trouwe en schitterende assistent die nu zelfs alleen huwelijken in het buitenland tot een fantastisch einde brengt, en een goede vriendin die mij soms beter kent dan eender wie, maar ook voor de leveranciers is ze een betrouwbaar aanspreekpunt geworden. Zij houden van haar. Je zal Michelle nooit op kantoor zien, maar wanneer je haar op één van de huwelijken of events van Art’Anna ziet, zal je haar onmiddellijk graag zien. Ze verovert alle harten. 

Michelle is een wereldreiziger. Ze houdt ervan om op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken. Als je haar wil volgen en reisadvies wenst, dan kan je haar op Instagram vinden als @wherethehellismichelle_ – dat vragen we ons ook soms af. Ik ben ervan overtuigd dat ze je zal verrassen en inspireren, net zoals ze met mij blijft doen. 

Hoewel Michelle geen fulltime medewerkster van Art’Anna is, wil ik benadrukken dat ze een heel belangrijk deel van ons team vormt. Ik zou haar niet meer kunnen missen. 

assistant

noor wybaillie

noortje@artanna.be

Hoewel je Noor niet altijd op kantoor zal zien, kan ik je toevertrouwen dat ze altijd aan jou en je event of huwelijk aan het denken is en dat ze altijd op zoek is naar de beste oplossing voor jou en voor je gasten. 

Noor, maar je mag haar ook Noortje noemen, is gepassioneerd door Frankrijk en Spanje en beheerst beide talen heel vlot. Wie weet welke plaatsen ze ons nog zal laten ontdekken of welke projecten ze nog voor ogen heft. 
Noor houdt van reizen. Ze wil met haar gezin de wereld ontdekken en nieuwe avonturen ondernemen. Proeven van andere culturen trekt haar constant aan. Ze is een leergierige en enorm positieve ziel die openstaat voor nieuwe mogelijkheden. Ze is ook altijd op zoek naar de nieuwste trends. We kunnen haar zeker onze trend- en locatiespotter noemen. 

Noor houdt ervan om speciale momenten en unieke ervaringen te creëren en zal jou helpen om jouw event of huwelijk in België, Frankrijk en andere magische plaatsen te plannen en te stylen. 
Daarnaast zal ze mij ook helpen bij het opstarten van enkele nieuwe, spannende projecten.

Michelle en Noor zijn in de loop van de jaren twee heel onmisbare assistenten binnen het Art’Anna team geworden. Zij kennen mij door en door, weten wat ik voor ogen heb en weten ook hoever ik ga voor mijn bruidsparen en klanten. Zij zijn diegenen die mij af en toe halt toeroepen of mij net dat extra duwtje geven. 

Maar mijn belangrijkste supporters zijn en blijven mijn echtgenoot en mijn kinderen. Zij zijn mijn grootste steun bij alles wat ik onderneem. Wanneer ik een slechte dag heb of wanneer er iets verkeerd loopt, motiveren zij mij om te blijven doen wat ik graag doe en om mijn dromen en doelen te blijven najagen. Wanneer ik terugkeer na een huwelijksweekend, zijn zij het die enthousiast zijn omdat alles naar wens verlopen is. 

Toen ik enkele jaren geleden de droom koesterde om huwelijken in Italië te organiseren, was hij het die mij aanspoorde om cursussen te volgen en om de stap te zetten, om risico’s te nemen. Hij gelooft in mij. Hij steunt mij. Hij houdt mijn hand vast. Hij luistert naar mij. Hij vertrouwt mij. Hij is mijn partner, mijn soulmate, mijn vriend, mijn echtgenoot. 

lees onze blog

We zijn meer dan enkel collega’s. We zijn familie!

We zijn een heel hecht team

Een romantische huwelijksreis in Parijs

this just in:

Een weekendje of een mini huwelijksreis in Parijs, dat weiger je toch niet? Als deze stad van de liefde dan ook nog een deel uitmaakt van je zes maanden lange romantische huwelijksreis, dan is dit voor velen een droom die werkelijkheid wordt.

+32 (0)475 78 80 96

TeL:

Peter Benoitstraat 2
B-8800, Roeselare
Belgium

Kantoor:

events@artanna.be

e-mail:

Art’Anna Weddings & Events is gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken en evenementen in Italië, Frankrijk, België en op andere idyllische bestemmingen. Wij voegen een extra dimensie toe aan jouw dag en streven ernaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen met een oog voor vernieuwing, creativiteit en originaliteit, volledig op jouw maat en afgestemd op jouw wensen. 

Laten we plannen maken!

We generally take 2-3 business days to respond to queries submitted via this form and by email. If you have not heard from us within that time, please feel free to contact us directly.

email:

office:

phone:

Peter Benoitstraat 2
B-8800, Roeselare
Belgium

+32 (0)475 78 80 96

Thanks for contacting us!

we will be in touch shortly

Wij creëren magische momenten
@artannawe