4

3

2

1

feesten maar!

realiseer de droom

start de planning

contacteer ons

Als weddingplanner organiseer en begeleid ik in theorie jullie huwelijk …in België, Frankrijk, Italië en in enkele andere exotische bestemmingen, maar…in realiteit creëer ik ervaringen die voor jullie starten vanaf het eerste contact met mij en die jullie samen met jullie gasten op jullie wonderlijke dag kunnen beleven. Een huwelijk is een persoonlijk en intiem gebeuren waar veel emoties bij te pas komen. Tijdens de volledige voorbereiding, tijdens de huwelijksdag en ook daarna ben ik dé persoon bij wie jullie terecht kunnen met jullie opmerkingen en vragen of voor een leuke babbel. Mijn doel is om jullie droomhuwelijk op die ene magische plaats te realiseren, om jullie dromen in een ongelooflijke realiteit te vertalen en om jullie ten volle van de voorbereidingen en van het huwelijk zelf te laten genieten. Jullie liefde voor elkaar en jullie persoonlijkheid staan bij mij centraal. Het wordt een huwelijk op maat; met een glimlach en een traan, met vreugde en geluk; een huwelijk waarbij jullie zich tijdens jullie reis samen goed bij voelen. Say yes to an amazing journey!

wedding planning

Je staat aan het begin van een heerlijke reis met de liefde van je leven. Je wilt je geliefde verrassen op een plaats die voor jullie een speciale betekenis heeft of op een oogverblindende locatie in België, Frankrijk, Italië of ergens anders…met als doel één antwoord, dat ene betekenisvolle woord: JA. Samen met jou plan ik het aanzoek zo onopvallend mogelijk, zorg ik ervoor dat jij, maar ook je toekomstige partner, van hét moment intens van hét moment kunnen genieten en dat alles op de gevoelige plaat vastgelegd wordt zodat jullie alles kunnen herbeleven. Say yes to new adventures!

Aanzoeken

Ik koester een grote liefde voor een intiem huwelijk waarbij jullie door jullie familie en beste vrienden omringd worden en waarbij jullie liefde centraal staat. Nog kleiner kan altijd. Enkel een heel persoonlijke ceremonie tussen jullie twee; een onzichtbare fotograaf, een ceremoniespreker die jullie gevoelens begrijpt en een wedding planner die ervoor zorgt dat jullie op de meest afgelegen en adembenemende plaatsen elkaar het ja-woord kunnen geven. Dit zorgt voor unieke beelden en momenten die jullie je leven lang zullen koesteren. Anders is het zeker, maar dat is jullie liefde ook. Let’s create magic!

Elopement

private events

Elke mijlpaal, elke gebeurtenis in ons leven verdient extra aandacht en een beetje glitter en glamour. Wij verdienen allemaal om ooit eens in de bloemetjes gezet te worden en in de schijnwerpers te staan tijdens een memorabel event dat we zelf gepland hebben of waarbij we door anderen verrast werden. Ik hou ervan om deze mijlpalen en mooie events met jullie tot een onvergetelijk feest voor iedereen om te toveren en jullie en de gasten te laten genieten van gezellig samenzijn, samen feesten, samen eten en drinken, samen genieten. Let’s celebrate!

styling

Wanneer ik een nieuwe locatie verken … of wanneer ik in Italië, Frankrijk, België of in andere landen rondtrek…dan ga ik op zoek naar details in de inrichting, in de materialen, in de natuur. Deze elementen vormen voor mij een bron van inspiratie voor jullie huwelijk of jullie event. Door gebruik te maken van de schoonheid die ons omringt, geef ik jullie huwelijk een extra persoonlijke toets waarin jullie zich herkennen. Ik ga met jullie op zoek naar jullie stijl en thema en laat die als een rode draad doorheen jullie huwelijk of event lopen zodat jullie droom op alle vlakken in vervulling gaat. Let’s create beauty! 

+32 (0)475 78 80 96

TeL:

Peter Benoitstraat 2
B-8800, Roeselare
Belgium

Kantoor:

events@artanna.be

e-mail:

Art’Anna Weddings & Events is gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken en evenementen in Italië, Frankrijk, België en op andere idyllische bestemmingen. Wij voegen een extra dimensie toe aan jouw dag en streven ernaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen met een oog voor vernieuwing, creativiteit en originaliteit, volledig op jouw maat en afgestemd op jouw wensen. 

Laten we plannen maken!

We generally take 2-3 business days to respond to queries submitted via this form and by email. If you have not heard from us within that time, please feel free to contact us directly.

email:

office:

phone:

Peter Benoitstraat 2
B-8800, Roeselare
Belgium

+32 (0)475 78 80 96

Thanks for contacting us!

we will be in touch shortly

Wij creëren magische momenten
@artannawe