Waar is je kantoor gevestigd? 

Het kantoor van Art’Anna ligt in Roeselare, het hart van West-Vlaanderen, in België, maar afstand speelt bij ons absoluut geen rol. Als je in het buitenland wil trouwen, dan zou de afstand voor jou geen rol mogen spelen. 

Werk je enkel met Belgische koppels? 

Nee, absoluut niet. Iedereen kan in het buitenland trouwen. Van zodra er een klik is, dan is de nationaliteit niet belangrijk. We moeten elkaar eerst en vooral begrijpen, op dezelfde golflengte zitten om samen gedurende enkele maanden of meer dan een jaar op reis te gaan. 

Hoe verloopt een kennismakingsgesprek? 

Na het eerste contact plan ik een persoonlijk gesprek bij mij op kantoor waarbij ik jullie wensen en dromen leer kennen. Vervolgens maak ik een offerte op. Na bevestiging van mijn diensten gaan we samen op weg. Een reis van enkele weken, maanden of jaren naar jullie huwelijk of jullie event. Kunnen jullie door de afstand niet naar mijn kantoor komen, dan kunnen we ook een afspraak via Skype, WhatsApp of FaceTime plannen. 

Waar gaat een kennismakingsgesprek door?

Een kennismakingsgesprek gaat altijd bij mij op kantoor door. Woon je in het buitenland of kun je door de afstand niet naar mijn kantoor komen, dan kunnen we een skypecall inplannen.

Hoeveel kost een kennismakingsgesprek?

Een kennismakingsgesprek is volledig kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek vertel je mij jouw wensen, dromen en hoe jij jouw droomhuwelijk wil beleven. Daarna vertel ik meer over mijn werkwijze en over de volledige reis ter voorbereiding van jullie grote dag. 

Wat gebeurt er na het kennismakingsgesprek?

 Na een kennismakingsgesprek stel ik een offerte voor mijn diensten op. Deze offerte wordt via e-mail aan jou bezorgd, en dit onder de vorm van een link naar de offerte die je kunt goedkeuren of afwijzen. Indien je nog vragen zou hebben, kan je natuurlijk altijd bij mij terecht. 

Werk je met pakketten?

Elk huwelijk is anders en heel persoonlijk. Je wilt niet dezelfde huwelijksdag als jouw vrienden of familieleden. Ik ontwerp daarom steeds een huwelijk of huwelijksweekend op jouw maat en volgens jouw budget. Ik heb ook geen vaste locaties waar ik mee werk. 

Op basis van welke parameters maak je een offerte op?

Elk huwelijk is anders. Ik ontwerp een huwelijk op maat. De prijs is daarom ook op maat. Ik hou van transparantie in alles wat ik doe, nl. prijszetting en communicatie. De prijs op de offerte zal niet veranderen tenzij jullie extreme veranderingen doorvoeren of van idee wijzigen. 

Ik schrik van de kostprijs?

We werken meer dan een jaar samen om jouw huwelijk te plannen en te stylen. Ik besteed hier dan ook heel wat uren aan. Het is dus logisch dat hier een prijskaartje aan vasthangt. 

Wanneer en hoe zoek je onze locatie?

Na bevestiging van mijn diensten, ga ik op zoek naar jullie droomlocatie in het land en liefst in de regio van jullie keuze. Als jullie foto’s of een idee hebben van het interieur dat jullie voor ogen hebben of dat aan jullie stijl beantwoordt, dan ontvang ik die graag. Daarnaast stel ik jullie nog enkele vragen, zoals hoeveel kamers hebben jullie nodig, hoe groot mogen de afstanden zijn tussen de luchthaven en de locatie, moet iedereen op dezelfde locatie overnachten,…. Dit zijn slechts enkele mogelijke vragen. 

Krijgen wij inspraak in de voorbereiding van ons huwelijk? 

Natuurlijk krijgen jullie inspraak. Het is jullie huwelijk en niet mijn huwelijk. In 2005 is mijn droom in vervulling gegaan en werd er met mijn wensen rekening gehouden. Nu is het jullie beurt en hou ik rekening met jullie wensen, op voorwaarde dat die binnen jullie budget haalbaar zijn. 

Werk je met vaste leveranciers?

Ik werk niet met vaste leveranciers, maar ik heb wel enkele leveranciers waarmee ik al verschillende keren gewerkt heb en waarvan ik weet dat ze betrouwbaar zijn en een uitstekende service leveren. 


Mogen we zelf onze eigen leveranciers aanbrengen?

Jullie mogen jullie eigen leveranciers voorstellen op voorwaarde dat ze professioneel zijn. Ik ontmoet jullie leveranciers graag op voorhand om te zien of er een klik is. Het is voor mij namelijk niet enkel belangrijk dat wij op dezelfde golflengte zitten, maar ook de leveranciers. Zij moeten onderling goed samenwerken en het gemeenschappelijke doel moet erin bestaan dat jullie dromen in vervulling gaan en dat jullie een magische dag of een magisch weekend beleven.

Mogen wij zelf de stijl van ons huwelijk bepalen?

Jullie huwelijk moet een weerspiegeling van jullie karakter en persoonlijkheid zijn. Ik doe voorstellen die jullie kunnen goedkeuren. Pas daarna werk ik verder. 

Mogen we een deel van de styling of de organisatie voor onze eigen rekening nemen? 

Alles gebeurt in onderling overleg, maar uit eigen ervaring weet ik dat het beter is dat alles bij één persoon blijft. Jullie huwelijk wordt georganiseerd en gestyled zoals jullie dat willen, maar als jullie op een externe planner of stylist beroep doen, dan moet je die ook vertrouwen en moet je ook alles in handen van die planner of stylist geven. Daarom vraag ik om zelf niet te knutselen of zaken aan te kopen, om zelf de leveranciers niet te contacteren, en dit om alle misverstanden of dubbele boekingen te voorkomen. Eigen leveranciers mogen jullie zeker aanbrengen, maar dan moet er een goede communicatie tussen alle partijen plaatsvinden. 

+32 (0)475 78 80 96

TeL:

Peter Benoitstraat 2
B-8800, Roeselare
Belgium

Kantoor:

events@artanna.be

e-mail:

Art’Anna Weddings & Events is gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken en evenementen in Italië, Frankrijk, België en op andere idyllische bestemmingen. Wij voegen een extra dimensie toe aan jouw dag en streven ernaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen met een oog voor vernieuwing, creativiteit en originaliteit, volledig op jouw maat en afgestemd op jouw wensen. 

Laten we plannen maken!

We generally take 2-3 business days to respond to queries submitted via this form and by email. If you have not heard from us within that time, please feel free to contact us directly.

email:

office:

phone:

Peter Benoitstraat 2
B-8800, Roeselare
Belgium

+32 (0)475 78 80 96

Thanks for contacting us!

we will be in touch shortly

Wij creëren magische momenten
@artannawe